Публічна інформація

Обгрунтування овочі 2 2024

Обгрунтування сир 2024

Обгрунтування молоко 2024

Обгрунтування масло 2024

Обгрунтування мясо 2024

Обгрунтування крупи 2024

Обгрунтування овочі 1 2024

Обгрунтування риба 2024

Обгрунтування світло 2024

Технічні та якісні вимоги до предметів закупівлі на 2023 рік
Звіт про фін.результати за 1 кв.2022
Баланс за 1 кв.2022
Баланс за 2021
Звіт про фін. результати за 2021
Фінансові результати за 9 місяців 2021 року
Колективний договір 2022
Статут
Структура та органи управління закладу освіти
Кадровий склад педагогічного персоналу
Освітні програми, що реалізуються в закладі
Ліцензований обсяг та фактична кількість дітей, що зараховані до закладу
Мова освітнього процесу: українська.
Матеріально-технічне забезпечення закладу (згідно з ліцензійними умовами)
Порядок прийому дітей до закладу
Умови доступності закладу для дітей та учнів з особливими потребами
Розмір плати для батьків за харчування дітей в закладі
Результати моніторингу якості освіти
Річний звіт про діяльність закладу
Інформація про використання публічних коштів, відповідно до п.3 ст.30 Закону України “Про освіту” за 2018р.
Інформація про використання публічних коштів, відповідно до п.3 ст.30 Закону України “Про освіту” за 2019р.
Інформація про використання публічних коштів, відповідно до п.3 ст.30 Закону України “Про освіту” за 2020р.
Звіт про фінансові результати за 9 міс. 2021 р.
Баланс на 01.10.2021
План заходів, спрямованих на запобігання та протидію булінгу (цькуванню) в закладі освіти
Порядок подання та розгляду (з дотриманням конфіденційності) заяв про випадки булінгу (цькування) в закладі освіти
Порядок реагування на доведені випадки булінгу (цькування) в закладі освіти та відповідальність осіб, причетних до булінгу (цькування)